Schrijven

Freelance Journalist

Wat schrijf ik?
Ik vind het leuk om te schrijven over dingen die mij interesseren. Dat zijn er heel veel! Ik heb belangstelling voor cultuur, de LHBTI-community, jongeren en kinderen, religie, boeken, theater, musical, studentenzaken, wetenschap en technologie.

Door mijn positie als jongvolwassene in de maatschappij, lukt het mij goed om juist jongeren en studenten een podium te geven of bepaalde aspecten vanuit het oogpunt van deze generatie te belichten!

Waar schrijf ik voor?
Ik heb een vaste baan bij Trajectum, het journalistieke platform van de Hogeschool Utrecht. Mijn geschreven artikelen lees je hier. Daarnaast werk ik als freelancer en ben ik multi-inzetbaar. Ik schrijf voor websites, kranten en tijdschriften, maar kan ook een content strategie voor sociale media maken.

Eerder werk:

 • Nederlands Dagblad
  In 2021 heb ik vijf maanden stage gelopen bij het Nederlands Dagblad. Hier heb ik veel mooie artikelen mogen schrijven en na mijn stage mocht ik hier nog freelancen.
 • De Stad Gorinchem (BDU)
  Van 2018 tot en met 2020 schreef ik artikelen voor de lokale krant in Gorinchem. Zo interviewde ik een filmmaakster en schreef ik over theater in coronatijd.
 • Ad Rem Online
  Vier jaar lang studeerde ik aan de Christelijke Hogeschool Ede. De laatste twee jaar blogde ik voor het online magazine Ad Rem van de school.
 • Jongerenkrant Sevendays
  Van 2014 tot en met 2019 heb ik mogen bloggen voor de voormalige jongerenkrant en -website Sevendays.
 • Nederlands Bijbelgenootschap
  Voor het Nederlands Bijbelgenootschap heb ik meerdere korte portretjes gemaakt voor sociale media kanalen.

Geschreven voor onder andere: